Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Lansering av Överenskommelse för att motverka mutor och korruption inom vård, omsorg och personlig assistans

22 februari, 2018 | 11:30 - 13:00

Aktörer inom sektorn vård, omsorg och personlig assistans förvaltar ett förtroende från allmänheten. Det är därför nödvändigt med nolltolerans mot mutor och korruption. De många mellanmänskliga relationerna som präglar sektorn medför särskilda risker ur korruptions-hänseende. Det krävs kunskap för att kunna bemöta dessa risker.

SKL, Vårdföretagarna och Arbetsgivarföreningen KFO har med stöd av IMM tagit fram ett verktyg i form av en överenskommelse för att hjälpa aktörer i sektorn att hantera korruptionsrisker.

Varmt välkomna till lansering av överenskommelsen på ett kostnadsfritt lunchseminarium (seminariet startar kl. 12.00, enklare lunch serveras från kl. 11.30). Vid seminariet presenteras överenskommelsen samt en överblick över vilka regler som gäller och de största riskerna inom sektorn. Det kommer också att hållas en paneldiskussion och finnas möjlighet att ställa frågor och nätverka.

Medverkar under seminariet gör Vesna Jovic, VD SKL, Inga-Kari Fryklund, Förbundsdirektör Vårdföretagarna, Petter Skogar, Förbundsdirektör Arbetsgivarföreningen KFO, Alf Johansson, Chefsåklagare Riksenheten mot Korruption. Natali Phalén, Generalsekreterare Institutet Mot Mutor inledningstalar och modererar seminariet.

Klicka här för att anmäla dig till seminariet.

Detaljer

Datum:
22 februari, 2018
Tid:
11:30 - 13:00

Arrangör

Institutet Mot Mutor
Telefon:
08-555 100 45
E-post:
Webbplats:
http://institutetmotmutor.se

Plats

Institutet Mot Mutor
Brunnsgatan 2
Stockholm, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://institutetmotmutor.se