Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Antikorruption – Att identifiera och förebygga korruption

15 maj, 2018 | 09:00 - 16:30

Korruption är ett komplext ämne och diskussionen kring mutor, intressekonflikter och maktmissbruk pågår ständigt. Det blir allt viktigare för organisationer att arbeta aktivt med antikorruption.

Denna heldagsutbildning riktar sig till dig som vill få en grundförståelse för vad korruption är, vilken nationell och internationell lagstiftning som finns samt få kunskaper och praktiska verktyg som kan hjälpa din organisation att hantera korruptionsrisker. Utbildningen leds av erfarna personer på området och består av föreläsningar blandat med praktiska exempel och workshops där du får omsätta dina nya kunskaper i praktiken.

Kursledare är Catarina Larsson, rådgivare på Ethos International, och Natali Phalén, generalsekreterare på Institutet Mot Mutor. Natali Phalén har länge arbetat som advokat med korruptionsbrott och Catarina Larsson arbetar på daglig basis med att verka för en transparent värde- och leverantörskedja bland Ethos Internationals kunder. Deras samlade erfarenhet av korruptionsfrågor spänner över många olika branscher och ger dig en heltäckande förståelse för korruptionsrisker och hur dessa kan förhindras.

 

Kursavgift
7900 kr (exkl. moms)
Priset inkluderar lunch, fika och diplom.
Erbjudande: Ta med dig en kollega och få 25% rabatt på en av kursavgifterna

>>Läs mer om utbildningen här.

Detaljer

Datum:
15 maj, 2018
Tid:
09:00 - 16:30
Webbplats:
https://ethosinternational.se/event/grundlaggande-antikorruption/

Arrangör

Ethos International

Plats

Sköldungagatan 7, Stockholm