Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Antikorruption – Effektivt förebyggande av korruption

22 Oktober, 2019 | 09:00 - 16:30

I samarbete med Ethos International anordnar Institutet Mot Mutor (IMM) en utbildning med fokus på antikorruption och hur företag kan förebygga korruption på ett effektivt sätt.

Under dagen kommer vi att ge dig verktyg för att minimera och hantera korruptionsrisker i din organisation samt kunskap om hur du implementerar och följer upp antikorruptionsarbetet. Vi fördjupar oss i lagstiftning kring ämnet, IMM:s riktlinjer kring korruption (Näringslivskoden) och Politiskt Exponerad Person (PEP). Under kursen går vi även igenom delar av nya standarden ISO 37001 som ger vägledning för organisationers styrning och ramverk gällande antikorruptionsfrågor. Utbildningen innehåller flera praktiska exempel och workshops så du snabbt får omsätta dina nya kunskaper i praktiken.

Utbildningen leds av Catarina Larsson, rådgivare på Ethos International, och Natali Engstam Phalén, generalsekreterare på Institutet Mot Mutor. Natali har länge arbetat som advokat med korruptionsbrott och Catarina arbetar på daglig basis med att verka för en transparent samt etisk värde- och leverantörskedja. Deras samlade erfarenhet av korruptionsfrågor spänner över många olika branscher och ger dig en heltäckande förståelse för korruptionsrisker och hur dessa kan förhindras.

Klicka här för anmälan>

Detaljer

Datum:
22 Oktober, 2019
Tid:
09:00 - 16:30
Webbplats:
https://ethosinternational.se/event/grundlaggande-antikorruption/

Arrangör

Ethos International

Plats

Sköldungagatan 7, Stockholm