Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Antikorruption vid inköp, beställning och offentlig upphandling

21 april, 2021 | 09:00 - 12:00

Den 21 april deltar Emma Renheim, jurist på IMM, i en utbildning om antikorruption vid inköp, beställning och offentlig upphandling som Edlegio anordnar. Läs mer nedan.

I ett internationellt perspektiv så står sig Sverige ännu så länge bra och har en relativt begränsad utbredning av korruption, mutor, maktmissbruk och andra liknande beteenden som skadar förtroende, snedvrider konkurrens eller bryter mot vår lagstiftning.

Men i affärer (beställning, inköp, upphandlingar) som omsätter stora ekonomiska belopp finns stora ekonomiska intressen. Det är viktigt att vara på sin vakt, såväl för den säljande som för den upphandlande organisationen, och förbättra sin förmåga att identifiera riskmoment, upptäcka varningssignaler, känna till svaga punkter i inköps-/upphandlingsprocessen, ha kunskap om lagstiftningen, och hur du ska agera om något riskerar att gå fel.

Syftet med kursen Antikorruption vid inköp, beställning och offentlig upphandling är just att bestycka dig med djupare kunskap om såväl korruptionsområdet som om korruption specifikt i inköps- och upphandlingsprocessen.

Läs mer och anmäl dig här>

Detaljer

Datum:
21 april, 2021
Tid:
09:00 - 12:00
Webbplats:
https://edlegio.se/produkt/antikorruption-vid-inkop-bestallning-och-offentlig-upphandling/

Arrangör

Edlegio