Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Mutor, korruption och otillåten påverkan

13 december, 2022 - 14 december, 2022

Den 13-14 december deltar IMM:s generalsekreterare i konferensen Mutor, korruption och otillåten påverkan. Läs mer om konferensen nedan.

Arbete mot en korruptionsfri organisation – så skyddar du dig mot mutor & korruption

Risken för mutor- & korruption har ökat de senaste åren. Flera fall av korruption och oegentligheter har avslöjats. Frågan är var riskerna är störst och hur det uppstår? Att öka kunskap och främja arbete mot korruption blir allt viktigare för att minimera korruption. Arbetet har på olika håll intensifierats – dock återstår fortfarande mycket! Här är konferensen att skaffa sig mer kunskap och nätverka med ledande personer för att utbyta erfarenheter.

Grundläggande i alla organisationer är en sund affärsetik och moral som sedan ska omsättas i riktlinjer och rutiner för att man ska kunna agera i tid och med rätt åtgärder om/när det värsta sker. Viktiga parametrar för att minimera och eliminera korruption är hög riskmedvetenhet och transparens. Visselblåsardirektivet är också en viktig komponent – men hur långt har organisationerna egentligen kommit? I en av två paneler under dagen tas just denna fråga upp med ledande experter.

Mutor och korruptionen är kostsamt, både avseende ekonomiska skador och långvariga förtroendeskador. Det gäller att arbeta proaktiv och skapa rutiner för att upptäcka och identifiera riskområden. En av de största riskerna sker i inköp- och upphandlingsfasen och här får du lyssna till experter på området när de ger sina råd hur arbetet kan organiseras.

Så passa på att under två dagar lyssna till Sveriges ledande experter inom området. Anmäl dig redan i dag till årets viktigaste mötesplats.

Varmt välkommen!

Detaljer

Börjar:
13 december, 2022
Slutar:
14 december, 2022
Webbplats:
https://insightevents.se/events/mutor-korruption-otillaten-paverkan/

Arrangör

Insight Events Sweden
Webbplats:
http://insightevents.se/events/

Plats

Karlavägen 100
Karlavägen 100
Stockholm, 11526
+ Google Map